Ngeri Bila Tengok Muka Sendiri

Saturday, April 12, 2014

Salam

Malam ni aku nak tempek satu gambar. Mari kita tengok sama sama!

Apa macam???


Yang belah kanan tu masa tahun 2012. Time ni aku tengah sarat mengandungkan Mia. Haih Macam tak percaya tengok rupa and keadaan sendiri. 

Seriously, time pregnantkan Mia, aku suka sangat colour gelap gelap. Bila nak beli baju, aku nak colour itam la, kelabu la, coklat la. Ntah pape. Agaknya pembawakan baby. Orang tua tua cakap kalo pregnant anak pompuan cani la rupenye. Tak berseri langsung! Kalo nampak comei je, sah anak laki. Orang cakap la. Bukan aku cakap. Tapi bila di research balik, memang ada benarnya. Macam kawan kawan aku yang ngandungkan ank laki, berseri seri je! Badan pon takde la macam belon. Cam aku. 


Yang belah kiri pulak, gambar gambar terkini, kalo tak silap aku dalam end of March. Jenuh diet. Tengok. Anak aku pon dah besar. Ingat senang nak dapat normal BMI? Ingat senang ke? Tapi ada lagi sikit lemak nak kasi tarah. kikiki. 


Gelak je member aku bila aku tunjuk gambar kanan tuh. Macam dugong. Kahkahkah. 

Oke lah. Saje je nak bagi naik semangat diet balik. Dah puas aku sumabt macam macam minggu ni. Bari insap sikit tengok ni. Tak gitu? hihi

Bye!

1 comments:

tiga lalat on May 14, 2015 at 9:27 PM said...

salam. hee laki tak komplen takper kan makk ., ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

..:RasaHati:.. Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!