New One Please!

Friday, September 23, 2011

Seharian pakai lens. sungguh seronok! Dah lupa yang aku ni sebenarnya manusia rabun. Mentang mentang ada jamuan raya rini. Konon bajet hot la tak pakai spek? 

Hambek kau! 

Dah takleh pakai dah. Tau gelabah. Nak g toilet cane ni? Kang tak pasal masuk dalam mangkuk tandas. 

Nak buat baru? Takde maknanya aku nak wat baru. Poket tengah nipis ni. Jangan ber hati nak buat baru. 

Think! Think! Think! 

Yeah! Korek punya korek. 

Akhirnya...

Penyelamat!

Spek lama. Yang masih kusayang. Yang masih kurindui. Nasib baik ada lagi. So untuk beberapa bulan ni kau la jadi penyelamat time time bila aku malas nak pakai lens. 

Alhamdulillah. Lega.

2 comments:

H Y D E on September 24, 2011 at 6:27 PM said...

spek sangat penting bagi si rabun macam kita ok. bayangkan kalau bende alah tu patah, apa kerja pun tak jadik.

saya juga dah kembali guna contact lens kebelakangan ni. tapi silap pilih brand. tak selesa pakai~

IeDa on September 25, 2011 at 1:38 PM said...

yes! betul tu.. lens yg seswai mmg agak susah nk cr.. lg la benda tu dh bukak, tau xsedap, dh xleh tukar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

..:RasaHati:.. Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!