Cair Sudah Hati Ini

Saturday, August 27, 2011

Sedeh sangat
Tak tahu macamana nak gambarkan perasaan aku time ni

Tengok ni!

Cair!!!!!


Terima dalam keadaan aku kelam kabut

Aku time ni ondaway nak kuar beli barang. Tetiba je orang ni call nak hantar coklat ni. Nak taknak aku kene terima jugak. 

Sampai rumah dah cair sume.

Nak Nangis pun ada.

Kenapa tak call sehari sebelum nak datang. 

Kenapa on da spot. 

Kenapa?!


Ni nak ganti ngan apa ni. 
Dah takde lagi yang nak amik order ni.


P/s: Memerlukan kekreatifan yang ekpress!


10 comments:

❀ JLaa KiMStER ❀ on August 27, 2011 at 11:06 PM said...

bila nk pakai ni ieda?

IeDa on August 27, 2011 at 11:12 PM said...

Khamis ni.. =(

eva on August 28, 2011 at 12:24 AM said...

alamak.. pesal jd mcm tu pulak..

Nzyrahun on August 28, 2011 at 12:26 AM said...

pergh teruk habis

IeDa on August 28, 2011 at 2:44 PM said...

@eva: dh lm sgt duk dlm kete.. huhu

@Nzrahun: tau xpe..

EyqaLuvender on August 28, 2011 at 5:25 PM said...

huhuhu..sbr jela...
kte tgk pon rse cdey...
nway,nk bg kt sape coklat ni?
ade majlis eh?

MisS HoNeY on August 28, 2011 at 7:11 PM said...

ala..sian nya.

IeDa on August 28, 2011 at 7:34 PM said...

@Eyqaluvender: yup, ada majlis.. sedey.. huhu.. xnk dh wat mcm ni lg.. =(

Miss JoNey: =(

FyzaLovato on August 28, 2011 at 8:36 PM said...

lahhh teruknye.. huhu sabar lah .. sempat berbuat something kot kan? :)

IeDa on August 28, 2011 at 8:57 PM said...

@FyzaLovato: a'ah.. Dah ready dgn yg baru dah.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

..:RasaHati:.. Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!