Mari Makan Bantal Emas

Wednesday, March 9, 2011

Assalamualaikum

Hai semua! 
Hari ni aku nak mengajak korang semua makan sejenis makanan lagi iaitu Roti. Bukan sebarang roti. Tapi roti emas atau nama commercialnya ialah Golden Pillow.  Pernah makan tak roti emas? Aku first time makan roti ni. Jakun sikit pon ada. Mana taknya. Dengar nama pon dah gah. Emas. Macam mana la rupa dia agaknye ye. Nak tengok tak camanan rupa roti ni? 
Jom usha!

 Apa yang special sangat nye ek

jom kita korek dalam sikit
:
:
:
:
:
:
:
:
:
eh, ada inti la kt dalam

untuk lebih jelas lagi
:
:
:
:
:
:
:
:
:
Ha! dah cukup jelas kan? 

Tak jelas lagi? ha, pegi cari kat kedai. Tengok sendiri.

Ada  inti kari ayam. Sedap...!
Cubit roti sikit, cicah inti kat dalam sikit. Roti ni boleh makan kongsi ramai ramai tau. Besar. Kalau makan sorang nanti gemok. So, jangan makan sorang sorang tau.

Ha.. tengok. Dah habes.  (macam tak cukup je)

Yea! Kami la yang perabes roti tu tadi.  Hihi

Nak tau kesedapan roti tu cepat cepat la gi cari ye! selamat mencuba!

Adios!

Btw, Ustazah yang sponsor roti ni untuk kami satu kolej. Thanks Usatazah! Nanti belanja roti lain plak ye!

6 comments:

Fantastic Ajane on March 9, 2011 at 3:33 PM said...

wah.. nampak sedap..skg ni mcm2 org buat utk tarik hati customer kn...:)

Shamsuddin Amin on March 11, 2011 at 12:53 AM said...

yum yum...
mcm sedap je... =)

khalidahmacambaguss~O_o on March 13, 2011 at 1:07 AM said...

wah..cam best je ni.. dulu pernah ada keluar tv pasal roti ni... tapi kat singapore.. kat malaysia kat na eh? nak gi try gakkk... kat na? kat na?

MamaEma on March 13, 2011 at 12:38 PM said...

kat mana ada jual erkh..nak rasa je..macam best..tk pernah lg jumpa...

IeDa on March 13, 2011 at 1:28 PM said...

wah, ramai yg berminat ngan roti ni ek.. sorry, actually, i don't really sure the exactly place.. tp yg st tau kt melaka sy dpt roti ni.. =D

tiEra on March 14, 2011 at 7:56 PM said...

first time dgr nme roti nie...
cm sedap jek..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

..:RasaHati:.. Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!