Nasi Goreng Over!!

Tuesday, March 29, 2011

Assalamualaikum

Hai Kawan kawan! Dah tau, mesti sume sihat kan?
Okeh. Hari ni aku nak mempamerkan sejenis makanan yang diberi nama "nasi goreng over". Dah lama rasanya aku melantak makanan ni. Ingatkan dah famous, so takde la aku nak buat entry. Juz upload pic kat fb je. Tapi mendapat "sambutan" ramai plak. Jom tinjau bagaimanakah rupanya nasik goreng nih.

Haa.. Dalam kuali...

Dan ini adalah "sambutan" yang diterima.

Untuk paparan lebih jelas klik la lagi!

Dan ini pelantak tersohor di nusantara
Actually, yang kiri tu je. Hikhik

Desert jangan dilupakan!

Dah tengok pic kan? Dah rasa macam lapar tak? Sebelum turut memenuhkan perut anda meh sini nak bagi terang. Sebenarnya kuali tu bukanlah sebesar kuali mak nenek kita yang kat dapur tu. Ia hanya lah sebesar pinggan dara yang biasa kita guna untuk makan nasik tu. So takde la nasik tu sebanyak yang disangkakan. Tapi agak banyak. Mungkin ni satu kelainan yang nak ditunjukkan oleh kedai ni. Memang unik. Tapi agak janggal bila makan menggunakan kuali. Macam tak sopan kan?  Tapi serius I cakap U. Sedap!! Boleh pergi try. Bukan kat restoran mahal pon. 


Tapi hanyalah di 



Selamat Mencuba!!!

2 comments:

Azreen Zunairah on March 30, 2011 at 3:07 AM said...

macam sedap jek...banyak plak tuh...hehehehe

+akufobia+ on March 31, 2011 at 12:51 PM said...

lapar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

..:RasaHati:.. Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!