Setelah 3 Hari Mencuba..

Thursday, May 26, 2011

Setelah hampir 3 hari cuba untuk log in Dashboar blogger ni, akhirnya berjaya jugak masuk. Entah apa kena pon aku tak tahu. Cuma yang aku tahu, bila log in mesti dia suruh log in, log in dan log lagi sampai dh hampir 100 kali ku cuba. Tapi tak mau mau jugak dia bagi masuk. 

Akhirnya setelah membuat keputusan, aku clear kan sume internet history, cookies, cache, password, outoform data dan sume sume lah! 

Akhirnya berjaya jugak. Ingatkan dah terkubur dah blog yang chomel ni. Dah fikir nak buat baru dah semalam. Tapi, IeDa yang pemalu mana boleh berserah begitu saja! Yeah! Berpantang Maut sebelum Ajal! 

Sebelum aku berangkat ke Pulau Tinggi untuk Pendidikan Luar esok, aku ingin mengucapkan, selamat tinggal kepada rakan rakan sekalian dan tidak lupa kepada belog yang terchenta! Dan doakan keselamatan kami di sana ya! 

Papai! 

6 comments:

Nuyue Jannah Bt Muhammad on May 26, 2011 at 6:20 PM said...

cikgi, blOg mmg ade prOb le. cik Pa ari ni baru leh update blOg.

IeDa on May 26, 2011 at 6:24 PM said...

memang ade probs pon.. tp sblm mengclearkan sume tu, xleh masuk.. n sume org boleh update belog je dr mlm td..

sop on May 31, 2011 at 8:19 PM said...

Sop pun ada lalui baru ni. Tp cuba log masuk guna ie ok plak tp chrome yg masalah

IeDa on June 1, 2011 at 10:18 AM said...

ooo.... maybe jugak... sebab sy guna laptop member lain yg guna mozila boleh je loh in..

Si KuCar KaciR on June 4, 2011 at 11:17 AM said...

chrome je yang prob kot. :(

IeDa on June 5, 2011 at 4:50 PM said...

betul3!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

..:RasaHati:.. Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!