Blog Porno?

Sunday, May 1, 2011

Fuuhh!! 


Terkejut aku hari ni. 

Tengah syok duk belek belek belog cute ni tetibe terpandang pada gambar sorang follower aku neh. 

Hadoii! Gambar takleh belah. Kalau ye pon korang tak senonoh jangan la menambah dosa orang lain yang dah memang banyak neh. 
Pegi la main jauh jauh. 

Belog ni nampak macam porn blog ke? Haih! 

Tapi tadi duk blogwalking ada la jugak terpandang follower blog kawan kawan. Ada jugak si malaun ni. Ntah sape pun tak tau. 

Buat si "pengikut" tak diundang, Sudah sudah la melakukan kerja hudus ko tu. Bila ko dah tempek pic macam tuh, ramai pulak yang bukak,Tak pasal je aku dapat saham dosa ko skali.

P/s: Mau buang pengikut tidak diundang. Tapi macam mana ye?

12 comments:

mary ann ;) on May 1, 2011 at 8:35 PM said...

kalo tak boleh delete, block je dia..

sbb my frens penah dpt followers mcm tu..
then belog die kena detect mengandungi unsur porno..tak lama lepas tu, dapat malware..

so, awak pon kena hati2 okay ;) ;)

IeDa on May 1, 2011 at 8:40 PM said...

oh. Yeke? kene bertindak cepat neh! anyway thanks for da info! =)

akuwanblur90 on May 1, 2011 at 8:43 PM said...

Boleh blog jer. Macamana nak blog? meh wanblur kongsi rahsia. hehe

Dashboard-> Klik Followers di blog yang berkenaan -> Akan keluar semua follower korunk kan? -> carik sampai dapat Follower itu -> Dah dapat gambar Follower tue -> Klik di profile picture tue -> akanm keluar maklumat blog/sit yg dier folllow. ryte) -> Kat tepi gambar dier ada Button Block This User -> klik -> tada.. dah hilang si anon. -> okeyh tak?? jhehe

IeDa on May 1, 2011 at 8:51 PM said...

ok! thanks! sy try k.. =)

nano on May 1, 2011 at 10:08 PM said...

mcm2 kn dunia skrg

purplekyu^_^ on May 2, 2011 at 12:19 AM said...

huhu...
sy pon dpt follower yg ltk gmbr yg mcm tak elok tuu....adeihh...

IeDa on May 3, 2011 at 12:46 AM said...

@nano: betul tu.. huhu

IeDa on May 3, 2011 at 12:46 AM said...

@purplekyu^_^: spam agaknye nih..

apek poyo on May 3, 2011 at 10:42 AM said...

mcm pernah tgk je blog tu...lupo dah

IeDa on May 3, 2011 at 4:51 PM said...

@apek poyo: jgn tgk lebih dr skali yek! hehe

Farah Shamsudin on May 3, 2011 at 5:21 PM said...

adesss.. apa la bestnye menayang semua tuu ekk..

IeDa on May 3, 2011 at 7:52 PM said...

@Farah Shamsudin: salah satu kepuasan kot.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

..:RasaHati:.. Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!