Tutti Frutti Yang Cuties!

Tuesday, December 27, 2011

Assalamualaikum

Hi readers! Apa khabar anda semua? Sihatkah? Biasalah. Musim musim macam ni ramai yang tak sihat. Bukan orang je yang tak sihat. Kucing, ayam, itik semua demam. Dah boleh beku dah. 

Semalam adalah perjalanan yang sangat panjang walaupun sebenarnya tak la sejauh seperti dari utara ke selatan. Menghala ke Kuantan dengan melalui jalan pantai agak memenatkan bila nak dibandingkan melalui jalan Jerangau Jabor. Dah la jauh takleh speed plak tu. Tapi disebabkan ada kerja kerja yang perlu diselesaikan terpaksa la kami melalui jalan pantai. 

Singgah di 2 buah Sekolah Teknik di sepanjang jalan dan meneruskan perjalanan ke Kuantan. Setelah puas meninjau barang barang yang akan dibeli minggu depan, kami terus ke tempat utama yang ingin di tuju iaitu Tutti Frutti. Aku memang dah lama mengidam nak makan ni. Asyik tengok orang makan je meleleh la jugak air liur.

Sampai je sana aku terus amik cup yang palinggg besarrr. Cukup untuk kami tiga orang. 
Sedang membuat decoration
Saya mau banyak banyak
Rambang mata 
Siap untuk di ngap!



 Tak sabar nak ngap!

Konon konon sedap giler ah ni.. 
Semuanya RM 24.05 pas diskaun
1 Jan 2012 punya ada 20% diskaun. Jum pegi lagi!
Sedap! sedap! sedap! 

Pastu pulang. Papai!



2 comments:

AmyZana on December 27, 2011 at 3:27 PM said...

tak tahu pulak skarang nih musim org sakit. sye pun tgh x brpe sihat nih tp masih cukup kudrat nak online :D

alin alias on December 27, 2011 at 4:00 PM said...

nyummy!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

..:RasaHati:.. Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!