Blog Ok Tapi...

Wednesday, October 19, 2011

Baru sempat online dan menjenguk blog untuk hari ini. Ni pun mencelah je. Kejap lagi ada lagi taklimat yang perlu dihadiri. 

Okeh. Straight to da point. Bila masuk je blog mula mula skali apa yang korang buat? Mesti la mengecek komen dan jugak shoutbox. Kan? Kan? Kan? 

Begitu lah jugak ngan aku. Tapi kali ni aku mendapat satu komen yang berbunyi....

"Blog ok tp lambat download la"

Begitulah bunyinya. Aku agak keliru apa yang dimaksudkan dengan "download"? Adakah "loading"? Mungkin. So kita assume as "loading" la ye.

So. merujuk kepada lambat loading. Inginlah tuan blog bertanya kepada kawan kawan yang budiman, adakah benar seperti yang dikatan oleh "Awie"? 

Setiap komen dan saranan diucapkan berjuta juta ucapan terima kasih!

4 comments:

syariza09 on October 19, 2011 at 2:41 PM said...

ok jerr, x der problem loading pun. maybe broadband org tu slow kot

~..SiKecilMirmO..~ on October 19, 2011 at 3:17 PM said...

Bg sy oke je.. xlh lmbat.. hmm.. trylh timbang blog.. boleh tau blog kte berat ke idak.. :)

dill on October 19, 2011 at 6:31 PM said...

stakat ni ok jek

dill.

Juliet_iRa~" on October 23, 2011 at 3:52 PM said...

ok je..mungkin line berukbnk tu kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

..:RasaHati:.. Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!