Ber"Satay" di Kajang!

Monday, January 10, 2011

Salam semua!
Kali ni nak bawak korang makan dan lapar lagi! Hehe. Kita makan satay pulak ye. Macam tak pernah makan satay. selalu sangat makan. Tapi kali ni nak makan satay Haji samuri kat HQ. Bukan kat die punya cawangan tau. Sampai jugak akhirnya kat tempat original dia. Jom melihat susana kat sini! Orang Kajang diam! Haha. 

 Parking pon sesak

Ramai betul orang

Gemok gemok betul satay kat sini. makan dua cucuk pon dah kenyang. 

Kuahnye yang special. Ada pedas punya. Sedap boleh tahan.

ABC teringin

Dah sudah order baru terjeling kat ABC teringin ni. Melepas. Apa la yang teringin sangat ngan ABC ni. 

Kepada ibu bapa yang nak makan banyak banyak tanpa gangguan anak anak (zalim sungguh bunyinya) boleh la tumpangkan anak anak kat sini ye. Jangan sampai hilang dah la. Tapi kalau aku jadi kanak kanak pon aku tanak main kat sini. Ramai benor budak budak kat sini. Nak main pon tak senang.

Si kecik yang suke beno kopi ais. (aku pon tak minum).

"Nama saya echa". Tak sempat aku nak tanya nama, dia dah kenalkan diri sambil pegang tangan aku. (Agak kagum di sini). Siap tanya balik, "akak nama apa?" Ish, aku pulak tiba tiba jadi malu. Haha. Suka aku layan adik echa ni. aktif betul dia. 

pantang nampak kamera.

Dah habes bab kajang. Satu hari satu malam kat Kajang. Sangat kenyang! Burppp!! Alhamdulillah. ^__^


14 comments:

Anisa Hang Tuah on January 10, 2011 at 9:29 PM said...

wahahah.
cedap-cedap

nur aisya humaira on January 11, 2011 at 7:59 AM said...

satey Haji Samuri memang best...:)

ieMa ackLes on January 11, 2011 at 8:01 AM said...

sedapnya..dh lame xmkn satey kajang...

mySheiRa on January 11, 2011 at 10:25 AM said...

wahh..cedap nyew..nk gak..huhuhu :)

IeDa on January 11, 2011 at 10:44 AM said...

mmg sedap! jom pakat g mkn satay kajang! wee!

DiaUmaiNiNaz on January 11, 2011 at 11:26 AM said...

kalau kena satay kjang dgn sirap bandung ok tak..emm sedapnya..

IeDa on January 11, 2011 at 11:39 AM said...

sume kena.. bantai je apa2.. confirm sedap! hehe

JR Shoppe on January 11, 2011 at 1:23 PM said...

Dah lama tak makan satay....

Nur Hani on January 11, 2011 at 2:29 PM said...

wahhh ! lama tak makan satay:) cemburunya ! mau jugak

IeDa on January 11, 2011 at 2:32 PM said...

haha! sume kene pegi serang la neh..

EB on January 11, 2011 at 2:39 PM said...

Waaa.. terasa rindu plak nak mkn satay..
Huuu bila aku nak deal balik ni.. hehehe..
Btw follow kamu..

::nuRuLaDHar:: on January 11, 2011 at 5:34 PM said...

waaa..sedap satey! lame xmakan satey! huhu

coffeepinkee on January 11, 2011 at 10:27 PM said...

ohh sate hj samurii
mmg terbaik punyerr lahh :)

||aLeaSaRa|| on January 12, 2011 at 2:24 PM said...

yuhuu wah laponye tgk sate.kite mmg selalu mkn kat sini,uncle kite dok tmn cuepacs.kdg2 dr slk tgi kite trs gi sana semata-mata nk mkn sate samuri.kalau blk perak sggh r&r mkn sate samuri gak he..wah terornye si kecil tu minum kopi ais,kite pun tak reti he3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

..:RasaHati:.. Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!