Family Day kah??

Monday, December 13, 2010

Setelah lama menunggu pic bowling yang tersangkut pada photographer, Mr. Ajim, akhirnya siap jugak post ni.. hehe.. Thanks! 03/12/10, tarikh kejadian. Menemukan kami 4 beradik (tak bermakna aku ada 4 adik beradik je), 2 beradik anak Mak Sedaraku, Ajim dan Lah (masih tak cukup corum), dan 2 orang kawan, Jijie dan Mat, my bespren, di Mesra Mall, Kerteh untuk membowlingkan diri masing-masing kene paham maksud ayat tuh) sebab masing-masing sangat pro. Walaupun begitu segalanya berjalan lancar dan semua pemain sangat ceria dan hepi. Ni antara gambaran keceriaan dan ke'pro'an kami..

 ehem2.. get ready!

 Bergaya..

 boleh tahan gk mr. Jijie ni..

Macam masuk longkang je.. hehe

Yeah! gaya juara bowling kita hari ini!

Antara pemain handalan.

Nasib baik pic aku takde.. terselamat la dari di "bahan" haha.. biar aku "bahan" orang dulu.. Maaf ye.. bukan selalu pon.. hehe..
Setelah tamat sesi permainan, kami sempat membeli belah and then, mengisi perut yang dah berbunyi tuh..

 pelahap! haha

 Mama Papa Chicken Grill Special!

 Sorang pemalu n sorang tak tau malu.. haha

 makan jom!

 sila habiskan saya punya ye.. (konon2 diet)

 Yusri yang berjaya ditipu hidup-hidup oleh cik Pah. Ingatkan betul-betul nak suap..=p!

Asyik die ni je jadik iklan makan.. hmm..

muka-muka kekenyangan.

 yeah! setelah tamat acara makan-makan, apa lagi, shopping la! (aktiviti yang tak boleh dilupaka sama skali).. hehe.. 

 Peng"Sopin" handalan!

Cik Nabila yg ayu.. ^__<

Okeh! dah habis bab bowling bersama keluarga.. Terima Kasih kepada peserta-peserta acara, dan juga penganjur (untuk diri sendiri.. hehe) atas sambutan yang hangat neh! sangat besh!.  lepas ni kita tunggu acara yang seterusnya pula k! bubye!
Salam.

2 comments:

IeDa on December 19, 2010 at 7:49 AM said...

besh2!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

..:RasaHati:.. Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!